www.davidhegg.org

287. Det siste punktet

I går husket jeg noe som kvinna, som “påvirket” meg i 1965 sa: “Her har jeg laget en prioriteringsliste. Det første på listen; er noe du helt sikkert kan klare å gjør. Det siste på listen; er noe bare Gud kan klare å gjøre, fordi det er noe jeg vil ta med i listen. Det første er at du skal heller dø, enn å bli brukt av disse menneskene. Det er noe du helt sikkert kan klare å gjøre.” Jeg svarte; ja, det er noe jeg kan klare å gjøre. “Og så får vi se hvor langt ned på listen du vil komme, ettersom livet ditt blir til. Dette blir mer og mer vanskelig.” Sa hun.

Jeg har bare husket det første og det siste punktet. Kvinna sa: “Vi skal spørre Gud om Gud vil hjelpe deg med det siste punktet. Jeg vil ikke la være å gjøre det. Og så får vi se om vi får noe svar.”

For sirka fire timer siden, ute på avisrute, fikk jeg denne beskjeden i mitt sinn: “ Nå er det femte punktet gjort, og det var det siste.”

Nå vil noe si. Noe sånt har aldri hendt, så det har ikke hendt denne gangen heller. Men…; man skal aldri si aldri.

Noe vil også si; at en Gud som det, finnes ikke. Det er bare noe mennesker har funnet på. Men kanskje det som virkelig eksisterer, fant på denne Guden for anledningen.

Gud er et ord mange mennesker bruker om noe de forstår at må finnes, som de ikke vet hva er.

14. desember, 2020, David H. Hegg